top of page

Om Gabriella 

Min historia

" Jag brinner för att inspirera andra till självkärlek, personlig & andlig utveckling" 

 Livet förändras och sedan drygt ett år tillbaka är jag sambo i ett hus vi köpt tillsammans ... ett äldre hus  där vi  renoverat och skapar det till vårt, med de behov vi har av egna utrymmen.  Det är fantastiskt. 

Vi är också härligt berikade med vuxna barn och barnbarn  ...  

Här  på vår nya plats vid Ljusfors Naturreservat utanför Skärblacka finns närheten till naturen. Både vatten, skog, berg och öppna landskap precis inpå knuten. 

Naturen är min hemvist, älskar att gå barfota, bada långt in mot den kallare årstiden, sitta vid en stor ek, känna på barken, andas in ljudet av fågelkvitter och bara vara. Där hämtar jag och fyller på kraft, energi, närvaro och balans. 

Det känns som om jag står barfota med fötterna behagligt och tryggt nere i myllan, moder jord och samtidigt sträcker upp mina händer mot skyn och lever i Universum. Detta gör mig hel, samlad och fokuserad. Allt är precis som det ska vara och jag har fått möjligheten att träna på tålamod och tillit. 

I hela mitt vuxna liv har jag nyfiket sökt svar - många underbara utbildningar har jag gått - och träffat fantastiska människor utmed vägen - och att jag själv lett kurser inom Yoga, Helande Dans och Healing Massage -  Allt precis allt  detta har varit viktigt och gör att Jag Just Nu Är Där Jag Är ... Så Tacksam 

Äntligen kan jag säga att jag är Hemma - att jag följer mitt hjärta och min själ - lyssnar till det som är viktigt och sant för mig. 

yoga 2.jpg
Om mig: About Us
bottom of page